JACK'S Racing Day

Pitroof Inn

Tijdens JACK'S Racing Day is een fraai arrangement beschikbaar voor iedere racefan die deze spectaculaire dag eens ánders wil beleven. Op verzoek van fans, sponsoren, maar ook van deelnemers die hun gasten een stijlvol onderkomen willen bieden, biedt de ‘Pitroof Inn’ een unieke JACK'S Racing Day ervaring. De spanning op de baan, de show en de stunts blijven gelijk, de ambiance is luxer!


Gesitueerd in de paddock, het rennerskwartier, met uitzicht over de baan, geniet je op deze bruisende locatie in een ongedwongen sfeer van het grootste gecombineerde auto-, motor-, en kartrace-evenement van Europa. Alle gasten worden voorzien van eten en drinken, een programmaboek, hebben toegang tot LIVE racebeelden en rondetijden op diverse grote schermen. De perfecte plek om met collega’s, vrienden of familie te genieten van het altijd weer verrassende programma van JACK'S Racing Day.


In de Pitroof Inn worden jij en jouw gezelschap ontvangen met koffie, thee en gebak, je hebt de beschikking over een Hollands dranken assortiment geschonken aan de bar, je krijgt een fingerfood lunch gepresenteerd en ’s middags worden je diverse snacks en hapjes aangeboden.

Een Pitroof Inn arrangement tijdens JACK'S Racing Day op zaterdag en/of zondag bedraagt 195,00 euro per persoon per dag exclusief B.T.W.
(inclusief: Paddock kaart, 1 parkeerkaart per 2 personen en een programmablad)


2-seater F1 Experience

Wil je van JACK'S Racing Day één van de meest memorabele dagen van je leven maken? Boek dan de '2-seater Experience' als passagier! De door MP Motorsport geprepareerde auto heeft een pk-gewichtsverhouding van bijna 1 op 1. Met de krijsende Zytek V8-motor kan de auto een topsnelheid halen van meer dan 300 kilometer per uur. Passagiers waren lyrisch over het rempunt aan het einde van het snelste rechte eind ( "alsof je op een muur botst" ), de centrifugaalkrachten in de "oneindig naar rechts draaiende Noordlus", de razendsnelle knikken in de Zuidlus richting Ramshoek en de manier waarop er op de beroemde GT-bocht wordt afgestormd met daar omheen een "arena" van tienduizenden toeschouwers. 'Voortaan kijk ik heel anders naar de Formule 1', is een veelgehoorde uitspraak. Dagblad van het Noorden maakte naar aanleiding van het arrangement een korte video.

De 2-seater F1 Experience biedt:

- Toegang tot de paddock + VIP-area (Pitroof Inn) voor 2 personen op zaterdag of zondag;
- Gebruik van racepak + helm en handschoenen;
- 2 rondjes over het TT-circuit  in de 2-seater F1-bolide;
- Foto in race-tenue met coureur in de box + gesigneerde Oorkonde;
- Programmaboek van het evenement. 

Het 2-Seater F1 experience arrangement is online te reserveren voor €3500,- euro exclusief 21% b.t.w. (De passagiersrit is voor één persoon, het hospitality arrangement voor twee personen)

Bekijk ook:

TT Holland House

TT Holland House

In de paddock van het TT Circuit Assen, het hart van de Grand Prix van Nederland, staat van 28 tot en met 30 juni h...
Lees Verder
TABAC Classic GP Assen

TABAC Classic GP Assen

Nergens anders proeft u de sfeer van de legendarische 'Cathedral of Speed' zo goed als vanuit de Legends Club, dank...
Lees Verder
JACK'S Racing Day

JACK'S Racing Day

Tijdens JACK'S Racing Day is een fraai arrangement beschikbaar voor iedere racefan die deze spectaculaire dag eens ...
Lees Verder