Scapino partner van JACK'S Racing Day

Schoenen- en kledingketen Scapino en event-marketingbureau LDP International, beide kantoorhoudend in Motorstad Assen, slaan deze zomer de handen inéén. In de maand juli trakteert Scapino in de winkels op kaarten voor het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartevenement van Europa. Daarnaast maken klanten van Scapino kans op het winnen van exclusieve arrangementen. JACK’S Racing Day vindt plaats van 11 tot en met 13 augustus op het TT Circuit Assen.


Scapino marketingmanager Jordi Hillenga:

“Autosport groeit in populariteit in Nederland. De focus van LDP op families sluit helemaal aan bij de doelgroep van Scapino. Met Scapino hebben wij de mogelijkheden om bij te dragen aan de grootschalige communicatie rondom het evenement. In 175 Scapino winkels worden gratis toegangsbewijzen verspreid. Daarnaast genereert het race-evenement veel mediawaarde om ons merk onder de aandacht te brengen en bieden we hiermee onze klanten een dagje uit in de vakantieperiode. Een mooie win-win situatie met een prachtig eindresultaat voor twee familiebedrijven uit Assen.”


JACK’S Racing Day wordt georganiseerd door event-marketingbureau LDP International. Hilde van Dam, Director Operations:Scapino maakt goede schoenen en kleding bereikbaar voor alle doelgroepen en portemonnees. LDP streeft met JACK’S Racing Day naar diezelfde bereikbaarheid in een gastvrije beleving van auto- en motorsport van hoog niveau. Samen hopen we deze zomer vele families in Nederland te trakteren op een bijzonder weekend vol sport en competitie op het wereldberoemde TT-circuit.”


Bezoekers van JACK’S Racing Day kunnen genieten van exclusieve demonstraties, van motorraces in de Benelux Trophy, races met de snelste karts ter wereld en van autoraces in diverse klassen, waaronder de Porsche Carrera Cup Benelux en de Supercar Challenge. Hoogtepunt wordt ongetwijfeld BOSS GP, de snelste raceklasse van Europa, dankzij de ruim 900 pk-sterke F1-auto’s waarmee onder anderen Sebastian Vettel ooit furore maakte.


Bekijk ook:

Spectaculaire race demonstraties in het centrum van Assen

Spectaculaire race demonstraties in het centrum van Assen

Op donderdag 1 augustus zal de binnenstad van Assen het decor zijn van een spectaculaire City Demo, ter ere van het...
Lees Verder
David Coulthard en het Red Bull Racing F1 Team komen in actie op het TT Circuit

David Coulthard en het Red Bull Racing F1 Team komen in actie op het TT Circuit

Van 2 t/m 4 augustus vieren wij 25 jaar The Racing Day op het TT Circuit van Assen. Dit jaar met een speciale gast:...
Lees Verder
Zijspanlegendes Webster/Hewitt en Biland/Waltisperg terug naar Assen tijdens TABAC Classic GP

Zijspanlegendes Webster/Hewitt en Biland/Waltisperg terug naar Assen tijdens TABAC Classic GP

Niemand minder dan de 10-voudig wereldkampioen Webster/Hewitt en de 7-voudig wereldkampioen Biland/Waltisperg zijsp...
Lees Verder