• Home
  • Nieuws
  • TABAC fragrances & shaving titelsponsor van Classic GP Assen

TABAC fragrances & shaving titelsponsor van Classic GP Assen

Mäurer & Wirtz verbindt in 2023 het merk TABAC fragrances & shaving aan de Classic GP Assen die van 8 tot en met 10 september op het TT-circuit Assen plaatsvindt. Tijdens de TABAC Classic GP Assen komen auto´s en motorfietsen met een revolutionair raceverleden in actie in de ´Cathedral of Speed´, waar al bijna een eeuw lang de TT-races plaatsvinden.


Mäurer & Wirtz, Benelux country manager, Keesjan Risch:

“TABAC fragrances is al ruim 60 jaar een naam in persoonlijke verzorging voor mannen. Het van oorsprong Duitse merk is al sinds 1959 op de markt en wordt verkocht over de hele wereld. Naast de klassieke lijn onder de naam TABAC Original, is het merk bezig aan een tweede of zelfs derde jeugd! Tabac Wild Ride is de nieuwste lijn, hiermee richten we ons op nieuwe en jonge gebruikers waarbij de ‘originele’ merkwaarden niet uit het oog verloren worden. Daarnaast zijn we aanwezig op veel evenementen met onze eigen ‘TABAC Barber Truck’, organiseren wij samen met FHM de verkiezing van ‘de mooiste vrouw van Nederland’ en zijn we online onder andere zichtbaar met onze serie: ‘De Mannen van TABAC’, waarin radiomaker Barend van Deelen en autocoureur Tom Coronel een prominente rol spelen. Het merk is volop in beweging en te vinden op plekken waar mannen het naar hun zin hebben. Dit evenement in Assen past daar dan ook super bij.”


LDP International, CEO,  Lee van Dam:

“Wij zijn zeer verheugd met de titelsponsoring van TABAC en zien het als een prachtige versterking van de propositie waarmee we vorig jaar van start zijn gegaan; legendarische racers op een legendarisch circuit. Het evenement draait om ‘échte auto’s’, ‘échte motoren’, bestuurd door ‘échte mannen’. Samen met TABAC kunnen we die boodschap nog krachtiger naar een gezamenlijke doelgroep uitdragen.”


Autosport is niet nieuw voor TABAC. Dit echte ‘mannenmerk’ kent een lange vertegenwoordiging in de auto- en motorsport, waarvan de meest beroemde werd gevormd door de AMG-Mercedes C-klasse waarmee de Duitser Jörg van Ommen in 1995 vice-kampioen werd in de DTM; een legendarische ‘touring car’ die nog regelmatig op de circuits in Europa in actie komt in de originele TABAC-kleuren en waarvan vele miniatuurversies over de toonbank gingen.

Bekijk ook:

Vakgarage partner van JACK'S Racing Day

Vakgarage partner van JACK'S Racing Day

Vakgarage, de betrouwbare autogarage in de buurt, is trotse partner geworden van JACK’S Racing Day. Vanaf 1 juli zi...
Lees Verder
TABAC fragrances & shaving titelsponsor van Classic GP Assen

TABAC fragrances & shaving titelsponsor van Classic GP Assen

Mäurer & Wirtz verbindt in 2023 het merk TABAC fragrances & shaving aan de Classic GP Assen die van 8 tot en met 10...
Lees Verder
MotoGP Legends naar Classic GP Assen

MotoGP Legends naar Classic GP Assen

Voormalig TT-winnaars en MotoGP Legends Kevin Schwantz en Randy Mamola komen in actie tijdens de Classic GP Assen d...
Lees Verder