Vakgarage partner van JACK'S Racing Day

Vakgarage, de betrouwbare autogarage in de buurt, is trotse partner geworden van JACK’S Racing Day. Vanaf 1 juli zijn GRATIS toegangskaarten voor zaterdag 12 en zondag 13 augustus verkrijgbaar via Vakgarage en zijn er fantastische prijzen te winnen, zoals kaarten voor de paddock en helikoptervluchten boven het TT-circuit. De hoofdprijs? Een adembenemende rit over het circuit als passagier tijdens de ‘F1 2-Seater Experience’, aangemoedigd door de Vakgarage-mascotte ‘TURBO’.


Vakgarage marketingmanager ChrisJan Lammerts: “Vakgarage is de oudste en meest ervaren garageformule van Nederland. Goed onderhoud is hierbij essentieel en dat is op het circuit niet anders. Vakgarage heeft een uitgebreid netwerk van bijna 350 garages. Dus er is altijd een Vakgarage in de buurt. Wij kijken ernaar uit om samen met onze klanten en relaties tijdens JACK’S Racing Day te genieten van prachtige sport en techniek.”


JACK’S Racing Day wordt georganiseerd door event-marketingbureau LDP International. Hilde van Dam, Director Operations: “wij zijn enorm vereerd dat Vakgarage ons evenement kiest om zijn klanten een mooie dag aan te bieden. Net als bij Vakgarage draait het tijdens JACK’S Racing Day om mobiliteit, vakmanschap en een passie voor techniek. Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties. De overeenkomst met Vakgarage komt dan ook voort uit de vorig jaar gestarte samenwerking met het moederbedrijf LKQ Fource.”

Bekijk ook:

MV Agusta keert terug naar de 'Kathedraal'

MV Agusta keert terug naar de 'Kathedraal'

MV Agusta wordt evenementpartner van de TABAC Classic GP Assen. De samenwerking markeert de terugkeer van het Itali...
Lees Verder
Scapino partner van JACK'S Racing Day

Scapino partner van JACK'S Racing Day

Schoenen- en kledingketen Scapino en event-marketingbureau LDP International, beide kantoorhoudend in Motorstad Ass...
Lees Verder
Vakgarage partner van JACK'S Racing Day

Vakgarage partner van JACK'S Racing Day

Vakgarage, de betrouwbare autogarage in de buurt, is trotse partner geworden van JACK’S Racing Day. Vanaf 1 juli zi...
Lees Verder